Minden ami kihagyhatatlan! - Április

2018. április 3., kedd





Sziasztok!


Mint azt bizonyára mindenki tudja ÁPRILIS - igen, csupa nagybetűvel- a könyvdömping hónapja, aminek van aki örül van aki annál kevésbé. Mi odáig vagyunk, de sajnos a pénztárcánk nem díjazza túlzottan XD
Összegyűjtöttünk néhány megjelenést, könyveket magyarul /kiadónként/ és angolul melyeknek bérelt helye van polcainkon.
Illetve a bejegyzés végén áprilisban bemutatásra kerülő filmekről is hoztunk egy-egy trailert!
Jó szórakozást hozzá!

Lista folyamatosan bővül 

KÖNYVMOLYKÉPZŐ

Kristen Callihan: Idol
Sorozat: VIP 1.


Fülszöveg:

„A ​zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”

LIBBY

Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.

Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?

KILLIAN

A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.

Most minden romokban hever.

Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.

A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.

Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.


Tarryn Fisher: F*ck Love - Kabd be, szerelem!


Fülszöveg:

Helena Conway szerelmes lesz.

Akaratlanul.

Észrevétlenül.

De nem véletlenül. Kit Isley pontosan az ő ellentéte – rejtélyes, fékezhetetlen és a legkevésbé sem óvatos. Mindez akár remekül is alakulhatna…

Ha nem Helena legjobb barátnőjével találkozgatna. Helena kénytelen dacolni a szívével, helyesen cselekedni, és másokra is gondolni.

Egészen addig, amíg fittyet nem hány az egészre.

Tarryn Fisher, New York Times sikerkönyves szerző lehet, hogy vagányabb nálad, de ezt nem dörgöli az orrod alá. Az első diplomáját a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában szerezte. Az emberi természet nagy tisztelője, egy hús és vér gonosz, mégpedig a Mardekár házból. A szíve sötét, de az olvasóit azért kedveli. Jelenleg Washingtonban él fiával és lányával.

Az év legizgalmasabb regénye a női útkeresésről és a szerelemről.


Mia Sheridan: Becoming Calder - Calder útja
Sorozat: A szerelem csillagjegyében 5.


Fülszöveg:

Van egy hely a mai Amerikában, ahol nincs áram, nincs vezetékes víz, és nem használnak modern eszközöket sem. Itt nincs helye álmoknak, önkifejezésnek vagy ambícióknak.

Itt él egy fiú, akinek a teste akár egy istené, a szíve pedig akár egy harcosé. Erős és hűséges; jól szolgálja, akit szolgálni kell. De az a bűne, hogy többet mer álmodni.

Itt él egy lány is, akinek olyan az arca, akár egy angyalé, a szíve pedig telis-tele van bátorsággal. Ő a tökéletes engedelmesség mintaképe. De az a bűne, hogy vágyakozni mer arra, amiről azt mondták neki, hogy sohasem lehet az övé.

A Calder útja a jó és a rossz, a félelem és a bátorság küzdelméről szól. Arról, hogy a szerelem fénye még a legsötétebb helyeket is beragyogja – a kezdetektől a világ végéig.

Folytatása következik Megtalálni Edent címmel.


Nicole Williams: Clash - Csattanás
Sorozat: Zuhanás 2.


Fülszöveg:

Jude és Lucy csak abban ért egyet, hogy Rómeó és Júlia történetéhez méltó módon tombol közöttük a szenvedély. Meg abban, hogy állandóan veszekedni kell…

Az sem segít, hogy Lucy halálosan féltékeny arra a vezérszurkoló lányra, aki beférkőzött Jude életébe.

Lucy igyekszik belekapaszkodni a nélkülözhetetlen rosszfiúba, miközben azon dolgozik, hogy ő legyen a főiskola legjobb balett-táncosa. De közben érzi, hogy valami hamarosan összeomlik…

Hogy tudna anélkül a fiú nélkül élni, akit szeret? Hogy tudna úgy élni, hogy feladja az álmait? Ha rosszul dönt, mindent elveszít.

Colleen Hoover & Tarryn Fisher: Never never - Soha, de soha 3.


Fülszöveg:

Tudod, ki voltál valaha és ki akarsz lenni a jövőben?

Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek.

Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?


Álomgyár

Baráth Viktória: Egy év Rómában


Fülszöveg:

Két ​megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.

Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.


Maxim


Alexandra Bracken: Világok utazói
Sorozat: Passenger #2




Fülszöveg

Egy ​lány, a tizennyolc éves Maggie Brown régi, ócska ruháival, kiugró arccsontjával és karikás szemével elég ijesztő látványt nyújt. Emiatt az iskolában gyakran válik gúnyolódások célpontjává. A lány problémáját azonban nem a csípős megjegyzések és a drogok jelentik, hanem alkoholista édesanyja és reménytelen életkörülményei. És ha eddig még nem lett volna elég a szenvedésből, Maggie életében megjelenik a reménytelennek tűnő szerelem. Belehabarodik Seth Prescottba, de attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. A kapcsolat Seth számára is buktatókat tartogat, ugyanis a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High középiskolába, de munkája dacára beleszeret Maggiebe. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül.



A Világok utazói nagyszerű történet önismeretről, szerelemről, félelemről és csalódásokról, némi humorral tarkítva.

Megjelenések külföldön

L.J. Shen: The End Zone

37770280

Fülszöveg


Part of Team Player: A Sports Romance Anthology.

Jolie Louis is a smart girl. She knows that her best friend, Sage Poirier, is a bad idea. He’s a walking, talking cliché. The Adonis quarterback with the bulging biceps and harem of fangirls trailing behind him on campus like a stench you can’t get rid of. Sadly, that’s also the reason she can’t stay away from him. Well, that and the fact that they’re roommates. Jolie is already straddling the line between friendship and more when Sage comes to her with an offer she cannot refuse: be his fake girlfriend and live for free for the rest of the semester. She tells herself that she can handle it. He’s just the boy she saved ten years ago, right? Wrong. So very wrong. He is a man now, and she is his captive Heart, body, and soul…



Julie Johnson: Faded
Sorozat: Faded Duet #1


39662819

Fülszöveg

I was never supposed to be famous. 
I was a lyricist, not a singer. 
Certainly not a star. 
Too bad none of that seemed to matter to a rock-god like Ryder Woods. 
He didn’t just want my words — he wanted everything. 
And he took it. 
My songs. My voice. My goddamned soul. 
Between those haunting bedroom eyes and that heart-stopping grin, I never stood a chance. I was pulled into his orbit like a rogue meteor passing a sun. 
The problem is, if you get too close to a star…
You’re bound to get burned. 🎶

*FADED is the first installment of a sexy, emotional duet about a jaded rock star and a starry-eyed songwriter. UNFADED, the second installment, will be released on May 2, 2018. Pre-order it now! Please note: due to sex, drugs, and rock & roll, this duet is recommended for readers ages 16 and up.




The Four Feathers Sorozat


38897658389014033889740338897045

Goodreads link a sorihoz.

Nem írom le külön mindegyik fülszöveg csak nézzétek meg kik írják a sorozatot ;)


Penelope Ward & Vi Keeland: Rebel Heir
Sorozat: Rush #1

38314276

Fülszöveg

How to kick off a great summer in the Hamptons:

Snag a gorgeous rental on the beach. Check. 

Get a job at a trendy summer haunt. Check. 

How to screw up a great summer in the Hamptons:

Fall for the one guy with a dark leather jacket, scruff on his face, and intense eyes that doesn’t fit in with the rest of the tony looking crowd. A guy you can’t have when you’ll be leaving at the end of the season.

Check. Check. Check.

I should add—especially when the guy is your sexy, tattooed God of a boss.

Especially when he not only owns your place of employment but inherited half of the town. 

Especially when he’s mean to you.

Or so I thought.

Until one night when he demanded I get in his car so he could drive me home because he didn’t want me walking in the dark. 

That was sort of how it all started with Rush.

And then little by little, some of the walls of this hardass man started to come down. 

I never expected that the two of us, seemingly opposites from the outside, would grow so close. 

I wasn't supposed to fall for the rebel heir, especially when he made it clear he didn’t want to cross the line with me. 

As the temperature turned cooler, the nights became hotter. My summer became a lot more interesting—and complicated.

All good things must come to an end, right?

Except our ending was one I didn’t see coming.


Amo Jones: Flip Trick

Fülszöveg:

I did something I had never done before. 

I had a one-night stand. 

Then in true me fashion, I left my phone at his house during my desperate venture to escape.

I tried hard to ignore the texts sent to my best friend’s phone...

Amethyst: Sup, these selfies are cute as shit, but your lips looked better wrapped around my…

I did NOT text him back. 

I DID vow to never speak of him, or that night again... 

I’m Amethyst Lily Tatum, and up until this point, I’d managed to maintain a fairly low-key life. I’m what you would call a socially unacceptable hot mess. Instead of partying, I’m skating, flipping ollie’s over guys who loved to underestimate me. Then I started college, met a wild girl who I would soon call my best-friend, had my first drunk one-night stand, left my phone at his house, and then, when I finally managed to meet my mom’s new boyfriend, I found out that my one-night stand, was now my new stepbrother. 



Folytassuk a sort áprilisban bemutatásra kerülő filmekről.



#1
Pacific Rim: Lázadás /Tűzgyűrű #2/

A filmek.s9.hu portálja szerint 2018. április 5-én kerül bemutatásra nálunk, amerikában pedig 2018. március 23-án láthatta először a közönség.

A film első része egész izgalmas volt, a mostani bemutatója pedig kíváncsivá tett bennünket.



#2
Bosszúállók 3: Végtelen háború

Szintén a fent említett portál szerint 2018. április 26-án tekinthetjük meg először a magyar mozikban. Nagyon szeretem a Marvel filmeket és kíváncsi vagyok hogy sikerült összehozni a Galaxis őrzőit a Bosszúállók többi tagjával. Bár azt hiszem most már mindenképpen rá kell vennem magam hogy megnézzem a Fekete párducot, eddig sajnos nem volt időm megnézni de nem húzhatom tovább.



#3
Ghostland – A rettegés háza

Habár mostanában nem vagyok odáig a horror filmekért azért van 1-2 ami még az én figyelmemet is felkelti, mint például a Ghostland. Na meg aztán kíváncsi vagyok annyi rettegés háza átdolgozást  /nem vagyok biztos benne hogy ez az, csak a cím alapján gondolom/ láttam már hogy nem hiszem hogy ez újat tudna mutatni de egy esély mindenkinek jár. 


Köszönjük hogy velünk tartottatok!
a GCK bloggerei

*képek forrása a goodreads.com, moly.hu és a google.com

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co