Review - L.J. Shen: Scandalous

2018. január 29., hétfő

Sziasztok!

Ma Coeur L.J. Shen Scandalous könyvének értékelését hozza el nektek a TBR Jar Challenge keretein belül. 
"Ez már a harmadik könyv, amit a szerzőtől olvastam, és biztosan nem az utolsó! Már az első regény-Sparrow- olvasása után tudtam, hogy megfogott magának az írónő. Ezért is választottam be a saját TBR Jar Challenge listámra ezt a könyvét."



Coeur értékelése

Ez már a harmadik könyv, amit a szerzőtől olvastam, és biztosan nem az utolsó! Már az első regény-Sparrow- olvasása után tudtam, hogy megfogott magának az írónő. Ezért is választottam be a saját TBR Jar Challenge listámra ezt a könyvét. Hát nem csalódtam! A történetet a két főhős szemszögéből ismerhetjük meg. A 18 éves Edie-nek fiatalkora ellenére felnőtt problémákkal kell szembenéznie. Családja sötét titkai, apja zsarolása, na és azok a fránya hormonok.. Ezzel mind meg kell birkóznia. És akkor még nem említettük a történet rosszfiúját. Trent mogorva , ellenmondást nem tűrő, irányítás mániás középkorú üzletember, aki egyedül neveli beszélni nem akaró kislányát. Kettőjük kapcsolatát forró erotika, titkok és ármánykodás jellemzi. Mindezt olyan mesteri módon izgalmas történet vezetéssel tárja elénk az írónő, hogy nem fogod tudni letenni a könyvet, hacsak azért nem, hogy levezesd a feszültségedet...

Kedvenc jelenetem: Trent és Theo találkozása
Értékelés: csillagos 5

Ui. L.J. Shen könyvei fordításért könyörögnek!!

Coeur Review in English

This is the third book I’ve read from the writer and I'm sure it won’t be the last. After reading the first novel, Sparrow, I realized that I was totally enchanted by the authoress. That is why I selected her book to my TBR Jar Challenge list. I gotta say, I wasn’t disappointed.

The story can be got to know from the perspective of the two protagonists.  Despite his young age, the 18-year-old Edie has to face up with some grown-up problems: the dark secrets of his family, his father’s blackmail and those damned hormones. He need to tackle these problems.  And I haven’t even mentioned  the bad guy of the story.

Trent is a peevish, peremptory, control freak middle-aged businessman, who brings up his little daughter alone, who doesn’t want to talk.

The relationship between Trent and Eddie is characterized by hot eroticism, secrets, and intrigue.

The authoress reveals this exciting story to us in such a masterful way, so you won’t be able to put the book down, unless you want to release the tension off a little steam..

My favorite scene is Trent and Theo's meeting
Rating: 5 stars

PS  L.J. Shen’s books are begging for translation!!!

Köszönöm hogy elolvastátok! 
Coeur


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co